Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Okul Sporları Gençler Kız Erkek futbol il birinciliği müsabakaları sona erdi.

 

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Okul Sporları Gençler Kız-Erkek Futbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Genç Erkeklerde şampiyon Altınordu Cumhuriyet Anadolu lisesi olurken, kızlarda Fatsa Şehit İbrahim kılıç mesleki ve teknik Anadolu lisesi İl Birincisi olarak grup müsabakalarında Ordu’yu temsil etme hakkı kazandı.

                3’lü finalde oynanan karşılaşmalar sonucunda Altınordu Cumhuriyet Anadolu Lisesi rakibi Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 4-0’lık farklı skorla yenerek kupaya uzanırken, bir galibiyeti bulunan Fatsa Şehit İbrahim kılıç mesleki ve teknik Anadolu lisesi ikinci ve mağlup olan ünye ekibi üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

                Okul Sporları Genç kızlar futbol finalinde ise gülen taraf penaltılar ile Fatsa Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Altınordu Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile şampiyonluk maçında karşılaşan Fatsa Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi normal süresi 2-2 biten karşılaşma seri penaltı atışlarına geçti. Fatsa ekibi kullandığı 6 penaltı atışının 5’ini gole çevirerek Altınordu ekibini mağlup etti.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 2022-2023 eğitim-öğretim yılı okul sporları gençler kız erkek futbol il birinciliği müsabakaları Spor Toto Altınordu Spor Kompleksi’nde oynanan final maçları ile tamamlandı. Çekişmeli ve renkli görüntülere sahne olan karşılaşmaların sonunda dereceye giren okul takımları şöyle oluştu:

 

Düzenlenen törende dereceye giren okul takımlarına madalya ve kupalarını Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç takdim ederek, grup müsabakalarına katılacak ekiplere başarı dileklerini iletti.