ORDU BİLEK GÜREŞİ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

          

 

  2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler A(Erkek-Kız) Türkiye birinciliği müsabakaları Ordu’da başlıyor.

          

  Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Ordu Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek olan Okul Sporları Gençler A(Erkek-Kız) Bilek Güreşi Türkiye birinciliği Müsabakaları Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak. 23-24 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenecek müsabakalar 2 gün boyunca sürecek.

           

         2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler A(Erkek-Kız) Türkiye birinciliği yarışmalarına Türkiye’nin 81 ilinden 384 sporcunun katılımı ile gerçekleşecek.

 

Türkiye Birinciliği müsabakaları hakkında açıklamalarda bulunan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Sporun şehri Ordu ilimizde Gençler A Bilek Güreşi Türkiye Birinciliği karşılaşmalarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlimizde böyle güzel organizasyonlara bundan sonraki süreçlerde de ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin dört bir köşesinden katılım sağlayacak sporcularımıza, antrenörlerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. İnşallah bizlerde sporcularımıza en güzel şekilde ev sahipliği yapacağız. Tüm hemşerilerimizi 23-24 Mart 2024 tarihleri arasında Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda sporcularımızı izlemeye ve onları desteklemeye davet ediyorum.” Dedi.