VOLEYBOL GENÇLER GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

 

                Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları Voleybol Gençler A Kız-Erkek grup yarışmaları Altınordu Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti.

                Açılış seremonisi öncesi veliler tribünde Türk bayrakları ile Mehmetçiğe destek mesajı verdi. Saygı duruşundan sonra coşkuyla söylenen İstiklal Marşı yürekler işledi.

Yarışmalar öncesi yapılan coşkulu açılış seremonisinde  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç yaptığı açılış konuşmasında “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın himayelerinde, Spor Genel Müdürlüğümüz – Spor Faaliyetleri tarafından düzenlenen okul sporları Türkiye Voleybol grup müsabakalarına hepiniz hoş geldiniz. Voleybolun ülkemizdeki değeri her geçen gün daha da artmakta ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın planlı ve özverili çalışmaları ile spora verdiği destekte her geçen gün artmaktadır. Müsabakaların bu denli ilgi ile takip edilmesi ve katılımın artarak devam etmesi doğru yolda gittiğimizin bir göstergesidir. Müsabakalara katılan tüm takım ve sporculara başarılar dilerim. ”  dedi.

Voleybol Türkiye grup müsabakalarında 14 ilden 22 takım Türkiye finallerine gitmek için 4 gün boyunca mücadele edecek. Yarışmalarda Altınordu ilçe Atatürk Spor Salonunda kız takımları, Perşembe ilçe spor salonunda erkek takımları sahaya çıkacaklardır.