E-SPOR VE OYUN ORDU BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI

19.03.2020

EVİNİZDEN ÇIKMADAN E-SPOR VE OYUN ORDU BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI

YARIŞMA TALİMATI

Turnuva Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilecektir.

            Başvurular ordughsim52@gmail.com mail adresi üzerinden ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İletişim Numarası 0452 223 16 35 numaralı telefon üzerinden yapılacaktır.

            Sporcular Başvuru formlarını mail adresi üzerinden göndereceklerdir.

            Takımlardan ve Bireysel sporculardan oluşacak ekiplerde kategori ve yaş sınırlaması yoktur. Not:10 yaş ve üzeri kişiler katılım sağlayabilecektir.

            Oyuncular müsabakalara kendi oyun hesapları ile katılım sağlayacaktır. Oyun içerisinde hile v.b. uygulamalar kullanılmayacaktır. Kullanan sporcular takımla birlikte diskalifiye sayılacak ve bir sonraki turnuvaya katılamayacaktır. Hakemlerin müsabakaları takip edebilmesi için discord sunucusu açılacaktır.

Başvuru Tarihleri : 20-26 Mart 2020

Yarışma Tarihleri: 28-31 Mart 2020

Yarışmacılar Müsabakalara evden katılacaktır.      

OYUNLAR

PES 2020 (Pro Evolution Soccer 2020 2020 Lite Ve Pro Evolution Soccer 2020) : 

Steam uygulama hesabı üzerinden ücretli ve ücretsiz olarak oyuna sahip olan kişiler online maç seçeneği ile müsabakalarını yapacaklardır. Katılım şartlarına göre en az 1 en fazla 4 yıldızlı takımlar oluşturulacaktır.

ZULA : - Oyun modu: Sabotaj

     - Harita:  RANDOM OLARAK BELİRLENECEKTİR

     - Oyuncu Sayısı: 6v6 (hakem'lerin odaya girebilmeleri için)

     - Round/oyun süresi: 2:15 dakika

     - Round sayısı: 10

     - Maç türü: Normal

     - Limit: Normal

     - Takım Dengesi: Yok

     - Devam eden maça girebilme: Evet

PUBG MOBİLE: Oyuncular sadece Mobile olarak Android ve OİS cihazları ile yarışmaya katılacaktır. Haksız rekabet olmaması adına bilgisayar sürümleri ile yarışmaya katılım kabul edilmeyecektir.

League of legends

Turnuvaya katılmak isteyen her oyuncunun, katılacağı takım ismiyle etkinliğe kayıt yaptırması gerekmektedir. Takım adı belirtilmeden yapılan kayıtlar, geçersiz sayılacaktır. Takım isimleri hakaret ya da nefret söylemi içermemelidir.

Her takımın etkinlik hakemlerinin direkt muhatap olması için bir takım kaptanına sahip olması, belirlenmesi gerekmektedir.

Takımın 5 oyuncusu da kayıt alanını doldururken oyuncu ismi, okul numarası ve telefon numarası bilgilerini teyit amaçlı girmek zorundadır. Gerektiğinde turnuva hakemi, katılan öğrencilerden öğrenci kimliği gibi gerekli belgeler talep edebilir ve bu talebi karşılamayan oyuncu turnuvadan men edilir.

Katılacak takımların kaptanlarının üniversite elçisiyle iletişime geçip, takımlarını teyit ettirmeleri gerekmektedir.

Her oyuncu turnuva esnasında Discord'da bulunmalıdır.

Turnuva kaydı kapandığı sırada yapılmış olan en güncel takım kaydı geçerlidir. Takımların kayıtların kapanmasının ardından kadrolarında yapacağı değişiklikler geçersiz sayılacaktır.

Bir oyuncunun turnuvaya katılabilmesi için hesabının en az 30 seviye olması ve hesabında en az 20 şampiyon bulunması gerekir. Bu koşulları sağlamayan kişiler turnuvaya katılamaz.

İKİ TAKIMIN DA 3 DURAKLATMA HAKKI VARDIR. BU DURAKLATMA HAKKI TAKIM BAŞINA TOPLAM MAKSİMUM 15 DAKİKADIR. DURAKLATMA NEDENİNİ HAKEME BİLDİRMELİDİR. TAKIM SAVAŞI İÇERİSİNDE İKEN DURAKLATMA YASAKTIR, DURAKLATILDIĞI TAKDİRDE ELENME SEBEBİDİR.

Etkinliğe kayıt yaptırmamış oyunculara ödül verilmez.

Turnuva 5v5 şeklinde, Sihirdar Vadisi’nde gerçekleşecektir.

Counter-Strike: Global Offensive

Takımlar ya da Oyuncular Steam hesapları ile yarışmaya katılacaktır. Popflash üzerinden kayıtlar yapılarak lobiler kurulacaktır. Maçlar toplam 30 round üzerinden yapılacak olup 16 galibiyet alan takım kazanacaktır. Haritalar; Dust II, İnferno, Mirage, Cache, Cobblestone, Overpass ve Train de oynanacaktır.

Küfür, oyunbozanlık, hile kullanma v.b. fair play kurallarına uygun olmayan sporcular ceza alacaktır.

BAŞVURU FORMU